Eurolla mainos Forum Stariin
Eurolla mainos Forum Stariin

Pääuutiset (Yle)

1 tunti 54 min
Brasiliassa surmatut suomalaiset olivat YLE Uutisten tietojen mukaan kotoisin Itä-Suomesta. Surmatut ovat eläkkeellä oleva lääkäripariskunta ja heidän sairaanhoitajaystävänsä.
4 tuntia 37 min
Paavo Lipponen lähti presidenttiehdokkaaksi teemoilla, jotka oli kohdistettu Timo Soinia vastaan. Siihen oli hyvät syyt. Perussuomalaiset ovat imeneet taakseen SDP:n kannattajia eduskuntavaaleissa ja ay-rintamalla.
4 tuntia 39 min
Egyptin viranomaisten tänään julkistamien tulosten mukaan kaksi islamilaista ryhmittymää on saanut parlamenttivaalien ensimmäisen vaiheen äänistä yli 60 prosenttia. Maltillista muslimiveljeskuntaa edustava puolue on saanut äänistä 36,6 prosenttia ja ääri-islamilaisia salafisteja edustava puolue 24,3 prosenttia.
4 tuntia 57 min
Brasilian jalkapallomaajoukkueen entinen kapteeni Socrates on kuollut. Brasilialaismedian mukaan Socrates menehtyi saopaulolaisessa sairaalassa verenmyrkytykseen.
5 tuntia 18 min
Joulukorttien myynti on tänä vuonna lähtenyt käyntiin rivakasti. Perinteinen paperikortti on noussut uuteen suosioon ja monissa liikkeissä korttimyynti on ollut viime vuosia vilkkaampaa. Postin mukaan perinteisen joulukortin lähettäminen koetaan sähköistä muistamista henkilökohtaisemmaksi.
5 tuntia 56 min
Laulaja Laura Närhi on ensimmäisellä joulukiertueellaan jazzorkesteri UMOn solistina. Närhi rakastaa joululauluja. Hänen lempikappaleensa onkin klassinen valinta.
6 tuntia 42 min
Saksalainen Koblenzin kaupunki valmistautuu toisen maailmansodan aikaisen pommin purkutöihin. Viranomaisten mukaan kymmenet tuhannet ihmiset ovat lähteneet kodeistaan purkutöiden ajaksi, jotta 1,8 tonnin painoinen brittiläinen ns. korttelipommi saadaan tehtyä vaarattomaksi tänään sunnuntaina.
7 tuntia 49 min
Venäjällä on käynnissä parlamentin alahuoneen eli duuman vaalien äänestys. Ensimmäiset äänestyspaikat avautuivat Kaukoidässä jo myöhään lauantaina Suomen aikaa. Vaaleissa odotetaan menestystä Vladimir Putinin johtamalle Yhtenäinen Venäjä -puolueelle.
9 tuntia 2 min
Euroopan elokuva-akatemia on palkinnut tanskalaisen Lars von Trierin ohjaaman Melancholian vuoden 2011 parhaana eurooppalaisena elokuvana. Palkinto jaettiin Euroopan elokuva-akatemian gaalassa Berliinissä lauantai-iltana.
11 tuntia 33 min
Ajokielto uhkaa useita tuhansia suomalaisia, kirjoittaa Savon Sanomat. Ajokorttirekisterin mukaan noin 75 000 moottoriajoneuvon kuljettajaa on vaarassa joutua ajokieltoon, jos ajaa tietyn aikarajan sisällä esimerkiksi ylinopeutta.
11 tuntia 34 min
Vuoden alussa käyttöön otetun makeisveron tuotto on nousemassa ennakoitua suuremmaksi, kirjoittaa Turun Sanomat. Valtion talousarviossa makeisveron tuottotavoitteeksi asetettiin täksi vuodeksi 115 miljoonaa euroa.
12 tuntia 39 min
Puuskittaiset tuulirintamat aiheuttivat yöllä lukuisia sähkökatkoksia ympäri Suomea. Aamun ja aamupäivän aikana katkokset on jo saatu korjattua liki kokonaan. Esimerkiksi Fortumilla sähköttömiä asiakkaita oli illan ja yön aikana yhteensä noin 15 000. Eniten sähkökatkoksia on ollut Etelä-Suomen alueella.
15 tuntia 41 min
Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton on esittänyt surunvalittelunsa Pakistanin pääministerille Naton ilmaiskussa kuolleiden puolesta. 24 pakistanilaissotilasta kuoli, kun Nato pommitti Afganistanin rajaa marraskuun lopulla.
16 tuntia 1 min
Robert Helenius voitti ammattinyrkkeilyn raskaansarjan EM-tittelin Helsingin Areenassa tuomariäänin 2-1.
18 tuntia 57 min
Venäjällä on aloitettu äänestäminen parlamenttivaaleissa. Ensimmäiset äänestyspaikat avautuivat Kaukoidässä jo myöhään lauantaina Suomen aikaa. Vaaleissa odotetaan menestystä Vladimir Putinin johtamalle Yhtenäinen Venäjä -puolueelle.